BB videos

16 dec. 2013

Lev livet!

Tjenispenis! En tid sen igen, men det har varit så jäklars mycket. NU kommer iallafall det eftrlängtade och klassiska veckosluts- inlägget.

Förra veckoslutet hade vi ju tre dagar ledigt, vilket betydde fest fest fest. HUHHUH, VAD RAJTANTAJTAN DET VAR!! Varje kväll nytt ställe och varje kväll nya människor och förstås med det bästa sällskapet. Helsingfors nattliv är helt ok faktist.
Som vanligt kan hela veckoslutet beskrivas med ett enda ord, yolo. Vårt motto, som ni säkert har märkt. Nu krävs det nog ganska mycket för att kunna toppa det veckoslutet, för så mega
roligt hade vi.

Just nu lever jag påriktigt livet. I den här fasen i mitt liv vill jag stanna hela tiden! Det är som att det roliga aldrig tar slut och man har hela tiden något att se framemot. Vi gör så mycket nytt hela tiden! Tiden går helt mega snabbt och jag skulle bara vilja stoppa den. Det här är absolut det bästa. Och jag har absolut dom bästa vännerna. Livet ler.
Mitt tips till alla som sitter hemma och har det tråkigt: GÅ UT! LEV LIVET! VAR SPONTAN! Det är okej att vara pinsam och ful. Det är okej att vara lite vild och olydig. Som ung ska man moka och göra bort sig. Huvudsaken är att man har roligt och njuter av livet, som man har fått. Problem kommer alltid, dom går inte att undvika. Men vi bestämmer själva hur stora vi vill att problemen ska bli. Se över problemen och skiten. Se framåt istället och tänk på allt kiva det finns att göra. Testa nya saker och var spontan. DET är livet.Nattmat är alltid det godaste!!
Alltid lika kiva att gå hem också...
Det har blivit en del festande på den senaste tiden och kroppen börjar säga lite stopp, så det här veckoslutet drog vi en äkta leffakväll med det bästa sällskapet. Det var nog riktigt skönt att bara chilla och äta gott också! Chill är bra och våra leffakvällar med the gang är absolut bäst. Plus att det är så mushiiii! TACK ATT NI FINNS!


//Josefine

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar! Thank you for your comment!