BB videos

21 aug. 2014

Hej igen!

Hejssan!!

Nu var det en lång lång tid sen igen! Mycket har hänt, så vet egentligen inte vad jag ska skriva eftersom jag måste hålla det sådär semi kort. Har i alla fall njutit för fullt av sommaren! Som vanligt var den alldeles för kort, men som tur regnade inte det mesta iaf bort! HEHE!!! Har hunnit jobba som servitris och lekledare, festa massor, ornat surprise fest till min bästa vän Ce (som blev super lyckad), träffat kompisar och förstås myst massor med pojkvännen! Eftersom Tesa var som Au Pair i England hela sommaren, fick jag nöja mig med Ce och Kasper. Som tur klarade vi oss riktigt bra :-) i början av sommaren gjorde vi en deal med Ce att festa minst en gång per veckoslut och kan nöjt erkänna att det näst intill lyckades. Kanske något enstaka undantag, men ändå godkänt. Så en riktigt mega super bra sommar har det varit!! 

Abi året har kört igång nu och jag lägger all energi på skrivningarna. Hahahhah not. Motivationen ligger på sådär minus en miljon, så det går som det går. Student ska det i alla fall bli av mig och hoppeligen även något efter de. Tror inte riktigt att mitt liv hänger på studentskrivningarna. Hela skotet är så överskattat. Kläderna ska tejpas hit och dit, det ska vara underskrift på varenda papper, allt ska vara så officiellt och noggrant osvosv. Studentnämnden har nog gjort allting lite större än vad det egentligen är. Men vad gör man inte för att då ett intressantare jobb? 

Annars har jag inte hunnit göra så mycket intressant sen skolstarten. Träffat vänner och umgåtts med min pussgurka, som jag tycker så mycket om :-) 
Allting går vääääääldigt bra (förutom skrivningarna men det överlever jag nog). 

Mera har jag egentligen inte att säga. Tror dessutom knappast att någon är kvar här på bloggen men om här ännu finns någon ensam själ som är intresserad av våra liv så PLEASE ge ljud ifrån er eller något typ i kommentarsfältet eller helt IN PERSON så vi vet om vår blogg kanske borde gå i pension.

//Josefine


1 kommentar:

  1. Ja hänger nog på ännu så fortsätt att skriva bara (;

    SvaraRadera

Tack för din kommentar! Thank you for your comment!