BB videos

27 mars 2013

VI BLOGGAR IGEN!!!!

Hejsan alla fina&fula! Nu var det en låååååång tid sen senast - igen.

Först har vi ett litet meddelande här. Ni alla vet Tesa? Hon som är den tredje Bronsblondinen. Eller första. Eller varför inte andra. Nu är det så att Tesa inte riktigt är en likadan bloggapa som jag och Ce, vilket betyder att ni troligen inte kommer att läsa så många inlägg av henne. Trots det här så kommer hon ändå alltid att vara med här på bloggen som en av oss tre. Ni kommer kanske bara inte att läsa så mycket av henne. Bloggapa eller ej, Bronsblonds ändå

Jag och Ce är med i en modda kurs där vi samarbetar med Topelius Gymnasiet i Nykarleby. Vi skall tillsammans göra en helt egen tidning. För någon vecka sen var vi uppe i "Nykin" och träffade alla Pampisar. Det var sjukt kul och vi lärde känna många snygga människor! I Maj kommer dom hit oss och då får vi vara värdfamiljer och guider över stora, farliga Helsingfors. Det kommer att bli så sablars kiva!!

Så har vi också besökt Yle huset, ännu mer detaljerat Radio X3M! Mitt och Ces reportage till tidningen ska nämligen handla om Janne Grönroos och Ted Forsström, så vi åkte dit och pratade med dom. Det var ju såklart så saaaaakelis kiva! Man kan ju inget annat än bara älska Janne&Ted. Dom är huippugast av alla huippun. Så fick vi också en rundtur på köpet och träffa lite fler "X3Mare". Det var ju också ganska så najs!!

Sen har det ju hänt en massa mindre saker som jag inte orkar ta upp här i ett och samma inlägg (borde ha bloggat mera...), men rena lattjolajban har det varit! Har haft huset tomt en längre tid och bara levt liksom. 


En sista sak är att vi skaffat twitter! Vi twittrar några/flera gånger per dag, så om någon vill följa varje steg vi tar, så lönar det sig att följa oss på twitter! @bronsblonds 



















//Josefine

4 kommentarer:

  1. Mera!!!!!!! O berätta sen om åre resan ;) ! O cooolt me radiojutskan!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jee! Joo de ska vi! Kiva att du diggar :)

      Radera
  2. Mera! Mera! Mera! JJihuuu! :D

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jååååå!!!!! HE KOMMER HE KOMMER!!

      Radera

Tack för din kommentar! Thank you for your comment!