BB videos

20 jan. 2013

Mitt veckoslut

TJOSAN GO'KVÄLL!
Har haft fullt upp ända sedan fredag och ligger nu äntligen i soffan framför TV:n så jag tänkte, varför inte blogga om veckoslutet?

FREDAG: I slutet av skoldagen besökte min klass Naturhistoriska museet i stan. Vi var på dåligt humör över att måsta göra det eftersom vi själva måste betala och vi hade ingen lust att skåda olika djur skelett och allt vad där fanns. Men konstigt nog slutade det ändå med att vi blev lite grann intresserade och vi var de sista som lämnade huset.
Som vanligt var det Jusse's place som gällde efter skolan. Men lite mindre vanligt var det att vi bestämde vi oss för att laga mat alldeles själva! Spagetti blev det. Stora framsteg!
Senare var det fest i Vanda. Efter resan dit har vi alla tre helt klart förfrusna lår!

LÖRDAG: Jag sov länge och sedan städade jag hela huset. Väldigt trevligt.. Mycket mer hann jag inte med innan vi drog iväg till Sofie på choko fondue kväll. Vi satt hela gänget i flera timmar och bara pratade, skrattade och åt. Mycket bättre kunde det inte ha varit!

SÖNDAG: Vår kära mormor och morfar har idag varit gifta i 50 år! Inte så illa! Vi har allihopa firat dem hela dagen med champagne, god mat på en mysig restaurang och hela faderullan. Fick också för första gången höra saker om dem jag inte visste. Plötsligt har jag mycket coolare morföräldrar än jag haft förut! Nu är jag helt spyfärdig av allt ätande och tror inte ni vill veta mer om den känslan så jag bjuder på mina klassiska collage bilder istället.

//CeciliaInga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar! Thank you for your comment!