BB videos

2 juni 2014

Sommarlov e jeeeees!

Moin och glad sommar alla kivoga typer! Nu e he somarloov!!! Woohooooo!! Känns dock som höstlov eftersom vädret är så skit.. Men no worries, det kommer att bli en supermegabra sommar. Fiestas, bailando, amigooos och massa annat kiva! Ser fram emot det såhäääääääär mycket. 

På lördag hade vi skolavslutning med betygsutdelning, vårfest och studentdimission. Många fina kompisar fick äntligen sin vita mössa och förhoppningsvis är det vår tur nästa år om inget totalt skiter sig. Dagen var super stressig med flera studentkalas att hinna till före klockan sex, då studenterna sticker iväg och festar loss. Det slutade därför tyvärr med att man missade hälften av kalasen. Som tur hann vi i alla fall tillsammans med Bea och Josse till våra absoluta favoritstudenter Otto och Benkku. Grattis killar, ni e bäst
På kvällen bar det åt ut i Sibbo skärgård för att fira avslutningen hos Dantte och John. Vi hade en jättekiva kväll/natt med våra Brändö-dudes plus några till. Perfekt slut på skolåret. Nuu kan lovet börja på riktit! Shiitt vad vi ska ha det kiva! 


//Ce

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar! Thank you for your comment!