BB videos

2 maj 2014

18 and legal

Hejjj! Som de flesta vet, har Josefine fyllt 18 och det har vi nu firat riktigt ordentligt. Det var redan några veckor sedan hon fyllde men vi har firat två gånger och det har varit super kiva! Den riktiga födisdagen var på en tisdag så vi hade tyvärr skola, men vad gör det man ska fira ändå! Vi samlade alla kompisar och surprise-sjöng med kaka och ljus i matsalen. Allt måste gå som planerat, så man gick med kakin i byxan hela morgonen. Men det gick perfekt och Josse blev som tur förvånad och super glad! :) På kvällen hade vi äkta BB-kväll och gick tillsammans ut och firade vår vuxna bebis. Mucho mucho kiva!!

Förra lördagen blev det då lite större firande. Vi ordnade 18 års kalas hemma hos Josse, som började med middag tillsammans med våra VIP- gäster Sibbo nissarna och några timmar senare kom alla de andra. Det tog massor med tid att baka, laga all mat och ställa i ordning men det var det värt för det blev jätte fint! Temat för kvällen var ju förstås PINK, inget snack om saken! 
Den så kallade VIP-middagen var lyckad och vi hann snacka ordentligt med våra nissar som vi inte hade hunnit träffat på jättelänge. Alla maträtter vi åt var sjukt goda och jätte fint lagade. Credits till Josses pappa som var våran kock! 
Det var en jätte kiva kväll och födis presenterna som gästerna gav var super fina! Senare på kvällen/natten beställde flera av oss taxi och tog oss in till stan, till Kaivo där Medina från Sverige hade spelning. Alla hade hur roligt som helst och Medina var otroligt roliga! 


//BronsBlonds

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar! Thank you for your comment!