BB videos

9 mars 2014

Världens bästa dag!!

Nu var det en tid sen igen! Men det är bara därför för att det hänt så jäkligt mycket, som vanligt. Det här kommer ändå bara att bli ett gammeldans inlägg med massor av bilder!

Gammeldansen var absolut en av de bästa dagarna i vårt och säkert många andras liv!! Hade så sjukt roligt att huhhu. Hela dagen var så hullu perfekt! Och så hade vi förstås dom bästa paren också :-)
 Vi i Brändö hade dagsuppvisning för gymnasiet och lågstadiet och sedan två uppvisningar för föräldrarna. I Sibbo började man lite tidigare och dansade för både lågstadier, åldringshem, föräldrar och högstadie. Riktigt många uppvisningar! Efter dansuppvisningarna var det middag och efterfest som gällde, woppiee!!

Vi i Brändö for efter dansuppvisningarna till Brändö Casino för att äta en fancy middag med olika tal och sånt kiva och efter det var det förstås det bästa som gällde, EFTERFEST!!! Det var så mega bra stämning hela dagen och alla var så vackra och underbara. Och aj saakeli vad bra Brändö anda vi har!!! VAU! Och attans alltså, egendansen! Vi är så stolta över alla, på riktigt. Det såg helt sjukt bra ut och det var så sika kiva. Sku ha kunna dansa den fast hundra gånger! Som tur drog vi egendansen ett par gånger också på eftterfesten, hehe. Allt gick helt perfekt och allt var bäst. Kommer nog minnas den här dagen förevigt. En av dom bästa dagarna i mitt liv! Tack alla Brändöiter pusspusspuss!! WATCH OUT FOR BRÄNDÖ'14!!!

BÄSTA DAGEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!
//Bronsblonds

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar! Thank you for your comment!