BB videos

9 mars 2014

HOFFMAESTRO!!

Igår hade vi den absolut mest otroliga dagen ever! Radio X3M hade en webb tävling där vinnaren fick två biljetter till Hoffmaestros keikka på Tavastia i Helsingfors, på lördag. Helt på läppä deltog jag o Josse o skickade in vårt bästa Hoffmaestro-moment, som man skulle. På torsdag får jag sedan plötsligt ett mejl där det står att vi vunnit tävlingen, wait what?! Två gratis biljetter till Hoffmaestro + en visit backstage!! WOOOOHOOO galet!!!!

Vi är stoooora o sjuka fanin till Hoffmaestro så vi var så jävla taggade. Keikkan var otroligt mega fett bra! De är så crazy på scenen att huhhu! Svett finns det gott om i både publiken o på scen kan man lugnt säga. Rekommenderar STARKT att ni någon gång går o ser Hoffmaestro live om ni ännu inte gjort det. Det kommer ni inte att ångra!

Backstage. Fan vad coolt det vaaar! Fick träffa o snacka ordentligt med alla hoffisar o de chillade med oss hela resten av kvällen. De var mycket snällare o sötare än de ser ut haha! o framför allt var dom LÄPPÄ. Vill redan tillbaka. TACK X3M för biljetterna! I väntan på nästa keikka!!!

 
 
 
 
 
 //Cecilia

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar! Thank you for your comment!