BB videos

30 dec. 2013

JULLOV

We meet again!!

Hoppas alla hade en fantastisk jul. Jag hade det i alla fall. Firade julen med världens bästa Ellu, hos oss. Det var megamega mysigt och just en sån där traditionell jul. På juldagen hade vi crazy bailut hos oss med släkten. Det var också mysigt och bra. Jul annan dag var den första dagen på läääääääääänge då jag nästan bara var hemma och gjorde absolut inget. SÅ, en riktigt goer jul ha he vari.


Det sista veckoslutet för i år firade vi med lite allt möjligt. Fredagen var superskön!! Eftersom jag är rik som ett svin nu efter julen, så blev det shopping på fredagen. Efter det fortsatte vi fira livet med att äta på vår favorit restaurang, Manhattan Steak House. Gott som fan. Sen fortsatte vi fira med ett glas på Mr Don och sen vidare ut till roligare ställen. Egentligen skulle vi ha chillig leffakväll, men det blev nog allt annat än det! VÄÄÄÄÄLDIGT JEES!! Träffade förresten också på typ den roligaste killen ever. Han är nog absolut med på min lista nu!

På Lördagen träffade vi Immu från Tammerfors. Shoppade igen och efter det blev det en mushi leffakväll i hennes systers über mega sika fina kämppä!! Det var najs, fast lite besviken på leffan. Rekommenderar inte Mama... Det är mera som en Avatar film, typ.

Snart är det nyår, wippieee!!! Det nya året ska förstås firas in riktigt jävla ordentligt. VÄNTAAAR!

Until we meet again...

//Josefine

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar! Thank you for your comment!