BB videos

13 okt. 2013

Veckosluts update

Päivää goddag

Shitt va najs veckolust vi hade!! Och snart fortsätter det med höstlov WOHOO!

På fredagen hade härliga Hanna födis så vi åt med nästan hela gänget på en kinesisk restaurang. Det var så förbannat gott. Maten alltså. Smakade nog på en sushi bit, men det var förbannad äckligt. Fy fan. Efter att vi hade ätit åkte vi till Gräsvikens Megazone. Vi alla tio var på ett lag mot två andra lag fullt av små speden. Vi vann, såklart. Ingen frågan om saken liksom. Men det var helt megasuper kiva!!!! Måst absolut göra de på nytt snart. Vi har nog dom bästa flickorna! 
Efter det träffade vi våra ljuvliga och mushiga Sibbopojkar och Ellu. Åt lite förrät på Mäkkin (vart jag tappade mitt bankkort i roskisen heheh) och sen kollade vi en leffa, Runner runner. Den va helt ok, men om vi skulle ha kollat 2 Guns som jag ville, så sku de ha varit mycket bättre. Just sayin. Super dag anyways!!
På Lördag var det Annikas och Fridas tur att bli stora! Först hade vi en överraskningsmiddag på Hard Rock Cafe till Annika. Hon blev jätteöverraskad, hihih!! Det bästa var när servitörerna kom med en födis glassportion till henne och HELA Hard Rock Cafe sjöng Happy Birthday till henne. Helt otroligt fantastiskt! Säkert mega kiva för lilla Ahmed också ♥ 
Det var iaf superkiva att vara med vårt andra gangstagang! Alla är nog så sköna!!
Efter det var the WPC Reborn - the Ultimate Explosion, kallas även fest hos Willem. Det var jättejättejättekiva för det var så länge sen och Sibbo fester är oftast bäst plus där är alltid alla dom bästa på plast. Och så firade vi ju vår lilla bebis, Frida som blev byxmyndig och allt!

                                                        Hennes min var priceless!!

Sku ladda en film hit av vår #kossadans från festen, men de fan funkar int :-( FÖRSÖK ÖVERLEVA ÄNDÅ HEJDÅ 
//Jossan & Cessan & Tessan

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar! Thank you for your comment!