BB videos

2 maj 2013

DET EFTERLÄNGTADE ÅRE INLÄGGET

Nu kommer det ni alla ungar har väntat på! Har tagit en stund, men vi är så yolon att vi har haft så mycket annat yolot att göra. That's why bitchessss.

Vad var det vi skulle säga nu då... just de ÅRE!
Åre var helt klart bäst. Bättre än bäst! Nu kommer dagboken:

Vi startade alldeles för tidigt, typ 03:30 på Lördag morgon. Sedan åkte vi buss till Åbo där vi steg på dagsfärjan. Båtresan kändes jättesnabb, vi hade massor att göra! Åt så satan, slösade pengar på olika spel och hade megakiva. Fiilisen var just som den skulle vara.
Framme i Stockholm, steg vi på samma buss och började den ca 10 timmar långa bussfärden mot ÅRE. Vi stannade två gånger och snaskade. Ena gången på Max/Mäkkin och andra gången på 7eleven. Den gången var den enda gången i hela vårt långa liv som mäkkimaten inte smakade. Bussresan gick också jättesnabbt! Såg på film, sov och umgicks.
Vi var framme i Åre kl.6.00 på söndag morgon. Egentligen ville vi nog slockna en stund i kämppän, men NEJ, genast till backarna bara! Den kvällen somnade alla på ett knäpp, utom vi som aldrig kan gå och sova i tid. Sovsaldon för dom tre dagarna för oss blev typ 4h sammanlagt.
 
 
På måndagen började vi leva igen och veckan i Åre började påriktigt. Åkte slalom hela dagen (åt Strips och solade i typ 2h) ända tills backarna stängde (16.30) och vi gick till Ica för att köpa mat. Josse lagade världens bästa pasta som alla tyckte om. På kvällen var det typ fest i en kämppä och vi gick alla dit. Det var sjukt najs att vara tillsammans med Bändö gänget för där var bara dom bästa! På natten kollade vi film och mushi. Träffade även på några roliga norska killar som vi hängde med en stund!
 
Fest 24/7 kämppä vardagsrum med största TV:n av alla!
På tisdagen var vi i backarna kl12 som vanligt. Egentligen borde vi ha varit där 9.30 varje dag, men yolo. Solade och skidade. Fan vad skönt det var! Kvällen blev helt klart bäst! Vi hade nämligen upptäckt våra snygga svenska grannar. Gick först till Ica för att köpa lite kiva för kvällen och fick sedan inbjudan till dom snygga grannarna. Förstås gick vi dit, ingen frågan om saken! Och fan vad kul det var. Salee dom roligaste killarna vi har träffat på. Vi hade drinking game (kommer video senare), snackade och hade sjukt kul. När svenskarna senare på natten stack till baren, gick vi för att tröstäta till MAX. Dit kom sedan en del av svenskarna och vi hade sjukt roligt när vi gick hemåt. På vägen stannade vi ännu en stund hos dom. LYCKAD DAG!!
 
Annika, Siri och Beas rum
Drinking game med Svenskarna
Onsdagen kan beskrivas som den bästa skiddagen! Vi hade roligt som fan. Åkte en massa skogsvägar, föll, strittade åt alla håll och hade störtloppstävling. Jävlar vad det var kiva. Bea, den jäveln går bara inte att slå... Slalom är bäst! På kvällen gjorde vår masterchef, Bea, lövbiff till oss. Det smakade himmel! Aj fan så gott. Sen saknade vi svenskarna lite, men deppade inte utan hade ändå sjukt kul. Det var sista kvällen buhuu så vi tänke köra för fullt. Umgicks med Brändö gänget hela natten. Alla sov lite här och där med vem som helst. Mucho mucho bueno!
 
  
 

 
 
 

Torsdagen... det var den sista dagen och den var hjärtskärande. Började morgonen med att packa som fan och skurade hela jävla kämppän. Det var ganska så smutsigt, kan man lungt säga. Sen fortsatte vi till backarna och det var då som Josse dog. Rip. Nånej, men ni har säkert alla sett på antingen IG eller FB. Kort sagt så åkte hon ner för ett stup, eftersom det var så dimmigt, och föll ca 12meter ner. Blodet strittade så in i jäklar, men det hände inget desto värre. Slutet gott allting gott.
Sedan gick vi till MAX för att tröstäta igen. Det var himmelens gott. Efter det gick vi för att hälsa på vår svenska vän på jobbet. Han var snygg som fan. Vi alla dog. Rip.
Efter det väntade vi i receptionen ända tills bussresan började mot Stockholm.
Bussresan gick hur snabbt som helst igen. Vi kollade på film, sov, spelade kort, sjöng, dykte över människor, väckte folk med slemmiga händer etc etc etc. Stämningen var på topp fastän vi var påväg hemåt.
Vår myshörna!
 
 

Fredagen tillbringade vi på båten. Vi två och Siri somnade i baren. Så trötta var vi. Hade sällskap av en massa studeranden från runt om i Finland, så det var ganska kiva. När vi kom fram till Finland körde vi från Åbo tillbaka till Helsingfors. Sedan blev det gråt och stora tårar och alla bara dog. Det var ledsamt.
 
Siri skriver finskaprov på båten. Gick int så bra...

Resan var skiiitnajjs!! Så bra som det kan vara. Och Sverige är underbart. Det är svårt att skriva i ord hur kul det var och att försöka få er att känna det, men läs det här inlägget och multiplicera det med tusen. Egentligen hände det ju en massa mera, men vissa saker kan man inte skriva här och så måst vi ju försöka hålla det här inlägget ändå semi kort!
Vi rekommenderar den här kursen för exakt alla, man behöver inte tycka om att skida eftersom skidningen egentligen bara är en liten del av allt skoj. Inga regler, inga vakter, bara frihet och skojjjjjjjjj! Bästa kursen ever! Nästa år blir det repris.

Det var det.

What happens in Åre, stays in Åre..

//Cecilia&JosefineInga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar! Thank you for your comment!