BB videos

24 feb. 2013

Typ högtider

Tjosan! Nu var det en tid sen igen, men det har ju varit sportlov and stuff. Jag tänkte skriva lite om sportlovet i ett annat inlägg för i det här inlägget tänkte jag skriva lite om "typ högtider", alltstå såna dagar som är lite annorlunda.

Vi bestämde för en tid sen med blondinerna att vi ska börja fira varje högtid eller annorlunda dag för fulla muggar. Alla gnäller så ofta om att vardagen är så tråkig och att det aldrig händer något, men sedan när det är typ vändag eller Halloween, då gör man inget extra utan man tar dagen som alla andra vardagar. Det kom vi fram till att är helt idiotiskt. Om det nu finns lite annorlunda dagar och en orsak att festa eller göra något lite ovanligae, så då ska man ju för fan ta tillfället i akt och ta ut svängarna riktigt ordentligt! Så här efter ska alla påsken, midsommaren, halloween, vändagen, lillajul, självständighetsdagen, vappen och alla andra annorlunda dagar firas riktigt oerdentligt!

Vi började med vändagen, som var förra veckan. Den dagen blev verkligen jättejätte lyckad och vi hade det såååå fint.


Vi skärde en massa olika frukter och våfflor i bitar.


Dagen till ära hade vi en hjärtformad fondue form!

Vi gjorde Wok, som blev helt okej, men ingen höjdare. Som efterrätt hade vi söta cupcakes!

Vi hade bestämt att ha en överraskning åt varann. Här är dom!

Sen korkade vi champagnen och jag fick korken i näsan...En mindre bra bild på oss.

Det var en jättelyckad kväll och vi firade verkligen för fullt! Tionde året och vår vänskap är still going strong! Och det kommer den att göra för evigt. Jag älskar dom här brudarna!!

//Josefine

2 kommentarer:

  1. Vad läser ni för typ av humorbloggar? :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Om vi nån gång läser bloggar så e de nog mest bara humorbloggar! Typ diggada.blogspot.com jannegronroos.com (när den ännu fanns) carolaekman.blogspot.com och mysfabos blogg. Sen tittar vi ju nog in på andra bloggar ibland också :)

      Radera

Tack för din kommentar! Thank you for your comment!