BB videos

26 okt. 2012

Veckans fråga!

Hej alla snälla barn! Nu är det igen dags för Veckans fråga! Vi vet att vi har varit usla på att uppdatera veckans fråga. Det har snarare varit En gång i halvårets fråga.. Men nu har vi bestämt oss för att verkligen förbättra oss. Från och med nu blir det andra bullar!

Förra Veckans fråga löd: Talar du illa om andra bakom ryggen?
Vi har alla någon gång sagt något negativt om någon och det visade sig vara helt sant. 
Alternativet som fick överlägset mycket röster var "Ja, ibland" och näst mest "Ja, ofta". Detta tyder helt klart på att det pratas illa bakom ryggen på  vem som helst. Just keepin' it real. Dock kan man ju alltid fråga sig om det är värt att bry sig om skitpratare och om det är värt att prata skit.Tänk på det när du skiter. Viktigaste är att inte bry sig alls och bara leva vidare!Den här gången var vi trötta på våra vanliga filosofiska och djupa frågor. Så, vi valde en lite annorlunda fråga med lite annorlunda svar. Då blir det heller inget analyserande av era röster.

Denna veckas fråga lyder: "Om någon säger "Skit på dig!" vad svarar du då?". Alternativen är:
1.Tack detsamma!
2. Dra åt helvetet!

3. Sällan
4. Yey! Jag älskar bajs!
5. Är du seriös, mannen?
6.Hyyyi, ja kakkaaa int
7. Bist du dumf?

Den här frågan är kanske lite random, men vi är helt seriösa. Vi tycker det skulle vara väldigt intressant att veta vad ni skulle svara. Därför, RÖSTA!! // BronsBlonds

2 kommentarer:

Tack för din kommentar! Thank you for your comment!