BB videos

21 maj 2013

ESC lördag!

Morsning!
Veckoslutet blev ett riktigt Schlagerveckoslut för vår del! Som vanligt samlades vi BB-göörls hemma hos någon. Denna gång hos mej (Ce) för att titta på Eurovision Song Contest tillsammans. Det här är vår tradition sen några år tillbaka. Det är det veckoslutet vi alla tre går och väntar på hela året. Nu är det förbi igen och nu måste vi vänta ett heeelt år än en gång. Så, som ni kanske märker så är vi HUUUUGE  ESC fans!!
Som vanligt tyckte vi till först att alla bidrag var helt från rumpan meen som vanligt så rockade vi loss och sjöng med till största delen av sångerna efteråt. Vår absoluta favorit var i alla fall Rumänien, som alla andra tydligen verkar ogilla starkt. Men jag förstår er! Lite Skrillex och lite opera och rött slemm kanske inte är så lockande, men vi såg det på ett vackert sätt. Först väldigt äckligt och skrämmande men sen blev den skit bra! Vi röstade också på Sverige men skulle ha gjort vad som helst för att ta tillbaka den rösten eftersom Sverige är såna förrädare och inte gav en enda röst åt oss!
Och så förstördes kvällen förståss av alla andra sablars länder som inte heller ville rösta på Finland! Shit vad arga vi var! Krista var awesome! Helt klart bästa artisten. Vi var sjukt stolta efter hennes uppträdande för allt gick så perfekt! Men tack vare hela förrädande Europa så gick det som det gick.
     Vår natt fortsatte i alla fall långt in på morgonen och vi hade hullusuper roligt, så finurliga som vi alltid är. På söndag när vi vaknade fortsatte vi som vanligt lyssna på ESC låtarna. Både nya och såna från tidigare år. Vi sjöng skrek så sablars högt. Vi kan typ lyricsen till alla sånger ända sen år 2006. Det blir väl typ en sådär 320 sånger. Int så illa. Och varför just från 2006? Jo, för då vann Lordi= då föddes ESC-fansen inom oss!
Tortilla som vanligt! OMMNOMNOM
 
 
 
 

//Cecilia

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar! Thank you for your comment!